Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěkné čteníR^R^Vůbec se Vaší spolucestující nedivím, taky při takovýchto situacích propadám panice. Obzvlášť když dlouho nikoho nepotkáme. :-) Azory neznám, Madeiru jsem navštívila 2x je tam pěkně. Podobný, tak nádherný ostrov ale více obydleny je i Reunion.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Radko :-)Naše cesta lesem trvala cca 30 km, nebylo se autem kde otočit, takže i já jsem byl jako řidič dost nejistý. Ve chvílích, kdy jsme půjčeným autem drhly o šutry a klacky bál jsem se i já (přece jen nový Ford Fiesta patří spíše na silnici). S divokou cestou v terénu jsme nepočítali, ale zpětně musím uznat, že ty chvíle, výhledy a zážitky stály za to! Azory jsou báječné, téměř bez turistů, těch pár poloprázdných hotelů je levných - cca 300 Kč za osobu se snídaní a benzín je levnější než v ČR. Kdo by hledal dobrodružství, toužil po divoké přírodě, chtěl zažít exotiku a přitom chtěl zůstat v Evropě - maximálně doporučuji! Alespoň zatím, než se tam vrhnou cestovní kanceláře a vše původní zničí. EU [>-] EU [>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 936x
Plzeňský sociální pracovník, který ve svém volném čase utíká od lidí za přírodou, cestováním a dobrodružstvím.

 

Ve svých 36 letech procestoval 51 zemí světa - a stále plánuje další!

 

Jaký byl Váš nejlepší zážitek? "Bylo jich hodně, mezi nejsilnější patří vypouštění třídenních mláďat karety obrovské do Indického oceánu, pohled z nejvyšší budovy světa a divoký karneval v Riu. Určitě ještě o tom napíši!"

 

Životní motto: "Život je boj, tak nestůj a bojuj"

                       "Nas nie do goniat!"

 

 

Seznam rubrik